Nejlepší recept na kyselé okurky: Přirozená chuť BEZ KONZERVANTŮ a vydrží vám celou zimu !

3083
Sdílejte

S tímto receptem se stanete mistrem v zavařování okurek, i když jste to nikdy předtím nedělali. Postup je velmi jednoduchý a okurky si zachovají skvělou chuť i bez konzervantů.

Kyselé okurky jsou cenným zdrojem minerálů (železo, draslík, fosfor) a jsou také bohaté na vitaminy (C, A, B-6, B-12, niacin). Jsou vynikající na trávení, protože urychlují tvorbu dobrých bakterií a je to fantastický doplněk k masitým jídlům.

Postup:

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články