A kopr znáte? Přidejte ho do tvarohu a vykouzlete za 5 minut úžasnou lahodu. Zaručeně zachutná i náročné tchyni, která si dokonce řekne o recept!

1843
Sdílejte

Pracovní postup

Tvaroh a kysanou smetanu dobře utřete, popřípadě vyšlehejte ve šlehači. Přidejte najemno nasekaný kopr, citronovou šťávu a nakonec dochuťte solí a pepřem.

Svěží letní potěšení v podobě tvarohovo-koprové pomazánky. Stačí křehké chleby, nebo krekry a skvělá svačinka je na stole. Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články