Jiří Krampol je v šoku: Výsledky pitvy objasnily příčinu smrti jeho ženy !

21793
Sdílejte

Manželka českého herce si v posledních letech prošla nelehkým obdobím, neboť musela bojovat se závislostí na lécích, alkoholu a cigaretách. Následně se přidaly zdravotní problémy v podobě vředů na dvanácterníku. Úspěšné podstoupila léčení v Bohn, přičemž její byl Jiří velkou oporou.

Zdálo se, že manželka herce je z nejhoršího venku, když postupně přibírala a konečně se na její tváři objevil úsměv. O to více širokou veřejnost šokovala její nečekaná smrt. Krampol po prvotním šoku popsal poslední minuty před jejím náhlým skonem. ,, Bylo jí špatně. Snědla s námahou dva kousky kuřecího masa. Najednou se postavila, že její přišlo špatně a musela jít na záchod. Cestou padla na zem. Rychle jsem ji zvedl a zkoušel jsem jí dát umělé dýchání, “ popsal děsivé momenty zdrcený vdovec.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články