Hřib, který je zabiják rakoviny, najdete ho na každém rohu.V lese ho však nikdo nesbírá

98011
Sdílejte

„Je to houba jedlá, hořká. Traduje se, že má protirakovinné účinky. A domnívám se, že to je i pravda. Nevíme ale, jak moc velké,“ řekl Jaroslav Landa z České mykologické společnosti.

Najdete ho většinou od června do září, a to zejména v jehličnatých lesích. Má tmavě síťovaný třeň (nohu), narůžovělé rourky na spodu klobouku a v místech, kde se ho dotýkáte, zrůžoví. Také ho poznáte podle hořké chuti, když do něj kousnete.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články