Bleskurychlý čokoládový dort bez vajec a másla vás nadchne

4165
Sdílejte

Na krém:

175 ml smetany ke šlehání s obsahem tuku 30 – 35 procent
2 – 4 polévkové lžíce práškového cukru

Na polevu:

295 ml šlehačky
7 polévkových lžic nasekané hořké čokolády

Čokoládový dort jsme připravovali na plechu o rozměrech 17 x 22 cm a výšce 6 cm. Pokud chcete, můžete použít kulatou dortovou formu o průměru 20 – 22 cm.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články