V malém hrnci si nejprve orestujte cibuli na másle, pak přidejte mouku, abyste vytvořili světlou jíšku, následně vlijte rajčatovou šťávu a vodu a za stálého míchání povařte do zhoustnutí. Dochuťte solí a cukrem. Vložte těstoviny a vařte, dokud nezměknou. Hotovou polévku můžete dozdobit petrželí.
Recept pokračuje na další straně
Dýňová polévka
Tuto polévku si ráda vaří Paula z Montany a doporučuje ji i při dietách, neobsahuje totiž tolik kalorií. Jaké suroviny potřebujete?
asi 900 gramů italské klobásy
2 šálky čerstvých žampiónů
jedna střední cibule a 4 stroužky česneku
kuřecí vývar
V neposlední řadě také potřebujete dýni, tu nejlépe konzervovanou, nebo vařenou, pak také smetanu na vaření, vodu, cukr a koření na dochucení jako je skořice, italská směs, kurkuma, zázvor, muškátový oříšek. K zahuštění kukuřičný škrob a na ozdobu čedar. V hlubokém hrnci bez tuku restujte cibuli s klobásou na kolečka pokrájenou, pak přijdete žampióny. Následně přidejte česnek a všechno koření dle chuti a konzervu s dýní a zalijte vývarem, nakonec zjemněte smetanou. Strouhaným čedarem pak můžete hotovou a servírovanou polévku posypat.
Recept pokračuje na další straně
Nejlepší bramborová polévka
Coleen z Pensylvánie se touto polívkou inspirovala ve své oblíbené restauraci a od té doby ji vaří pravidelně, jaký je recept?
Suroviny na polévku: asi 6 plátků slaniny, 3 šálky oloupaných a na kostičky pokrájených brambor, malá mrkev, půl šálku jemně krájené cibule, sušená petržel, pepř, sůl, sušený celer, jedna konzerva kuřecího vývaru, 3 lžíce hladké mouky, 3 šálky plnotučného mléka, asi 200 gramů měkkého taveného sýra a na ozdobu zelená jarní cibulka.