Zjistěte, jaký typ muže je pro vás ideální podle toho, který se vám líbí na obrázku.

8609
Sdílejte

Jelikož potřebujete cítit neustálou lásku a vyžadujete si pozornost, váš partner musí být schopen nést odpovědnost za vaše problémy, ale musí být také připraven plnit ty nejzvláštnější přání. Jen s takovým mužem se budete cítit v bezpečí. Harmonii ve vztahu vám zaručí jeho sebevědomí, rázný postoj k problémům i fakt, že se na něj můžete s čímkoliv obrátit. Bez problémů se podřídíte i vy jeho požadavkům, jen abyste si zachovali tvář tatínkova dobrého děvčátka.

2. Jelikož jste typem ženy „matky“ váš partner by měl být typem muže „dítěte“ nebo dokonce typem „zakomplexovaného muže“ . Pro svého partnera se snažíte udělat maximum a vaší hlavní životní prioritou je být za každých okolností užitečná pro jiné. Vaši blízký jsou pro vás nesmírně důležitý, trávíte s nimi veškerý volný čas s přesvědčením, že bez vaší pomoci a dozoru by si v životě neporadili. Avšak za vaší upřímnou snahou být užitečná pro lidi kolem vás může být i podvědomá touha přimět je, aby vás jako vůdkyni následovaly a poslouchali. Díky vaší autoritativní povaze je pro vás ideálním partnerem člověk, kterému vaše dominance ve všech oblastech bude vyhovovat.

Nemá problém s tím podřídit se vám v důležitých rodinných rozhodnutí či malichernostech. Vaše očekávání může naplnit jen typ „zakomplexovaného“ muže, který bude vaši ochranu a starost brát s nadšením nebo typ muže „dítěte“ , pro kterého bude žena jako vy splněným snem o nalezení ochránkyně před životními problémy.

Kam dál?

IQ výzva: Objevte 4 logické chyby na farmářském obrázku. Génius to zvládne za 6 vteřin

Jak funguje váš mozek ? Zákeřná optická iluze dokáže odhalit jak na tom jste. Zjistit byste to měli podle zvířete, které dokážete rozpoznat ve spleti černobílých vzorů

Test: Vyberte si jeden pár bot a zjistěte, čím jste výjimečná !

Ani vysokoškoláci nemohou na této fotografii najít vetřelce. Pouze 6 % našlo do 5 sekund odpověď

Logický úkol, který se na první pohled zdá snadný, ale není!

Další články