Toto jídlo si pamatujete z dětství a budou ho zbožňovat i vaše děti: Bublinkové brambory s máslem – dokonalá příloha za pár kaček

3837
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Ještě rychlejší verze

Moje poslední úprava – bez tření. Brambory omyjeme, rozkrojíme a uložíme na plech naraženou částí nahoru.

Potom posypeme solí z mlýnku (solí nešetříme). Vložíme do vyhřáté trouby a při teplotě 200 stupňů 25 až 35 minut. Když se sůl rozpustí a brambory získají na vrchu zlatavý nádech, nechte v troubě ještě 5 minut a potom vypněte (každá trouba peče jinak a proto to podle tohoto znaku vždy poznáte). Potřeme rozpuštěným máslem a posypeme sušenými bylinkami.Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články