Toto jídlo si pamatujete z dětství a budou ho zbožňovat i vaše děti: Bublinkové brambory s máslem – dokonalá příloha za pár kaček

3837
Sdílejte

Brambory neloupeme, jen omyjeme a překrojíme na poloviny

Každou rozřezanou stranu posypeme solí a potom ploché strany brambor třeme o sebe, dokud se nevytvoří pěna.

Na plech vyložený papírem jejich klademe plochou (seříznutou) stranou nahoru.

Díky soli se během pečení vrstva brambor nafoukne jako bublina. Soli a nemusíte bát, brambory její snesou hodně.

Mně se ještě nestalo, že bych je přesolila.

Brambory pečeme při teplotě 180 stupňů asi 50 minut a pak 20 minut necháme dojít. Před podáváním potřeme rozpuštěným máslem.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články