Těchto 7 věcí považují ženy na mužích za nejvíce přitažlivé! Tímto nás ženy vždy dostanou!

2867
Sdílejte

2. Dobrý v kuchyni: Muž, který umí vařit? Tak to je rozhodně to, co ocení každá! Láska jde i přes žaludek a neplatí to jen pro pány, ale i pro dámy. Když muž vyvine iniciativu a překvapí svou partnerku chutnou večeří nebo upečením lahodného moučníku, tak o romantický večer má dvojice určitě postaráno.

3. Rty: Krásné, plné, měkké rty jsou dokonalá představa. Polibky s takovým mužem jsou vzrušujícím potěšením. Už jen při pohledu na takové plné mužské rty v ženách může vzbuzovat představu romantického a vášnivého líbání.

4. Žárlivost: Právě žárlivost je někdy velkým kamenem úrazu pro několik vztahy, ovšem nyní nemluvíme o přehnané, chorobné žárlivosti. Řeč je o milé, nenásilné formě žárlivosti, kdy žena vidí, že její partnerovi na ní opravdu záleží a chce si ji chránit před ostatními chlapy jako oko v hlavě. Vidět, že si na nás náš partner dává pozor je sexy a touží po tom každá žena.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články