Takovou přípravu špaget jistě neznáte. Zalité báječnou omáčkou a obložené šťavnatými kuličkami. Připravte se na to, že přidat si přijdou i děti!

2932
Sdílejte

Přidejte najemno nakrájenou bazalku a masové kuličky. Opatrně zamíchejte, aby se neslepily, ani nerozbily. Vařte 10 – 15 minut. Potom jednu kuličku vyndejte a zkuste, jestli už je hotová.

Pokud jsou kuličky uvařené, zjemněte omáčku smetanou a kouskem másla. Podle potřeby osolte a opepřete a odstavte ze sporáku.

Ve větším hrnci podle návodu uvařte špagety. Vařte v dostatečném množství osolené vody. Hotové špagety zceďte, propláchněte studenou vodou a nechte okapat. Můžete zakápnout olivovým olejem, aby se neslepily.  

Špagety servírujte přelité omáčkou se 3-4 masovými kuličkami na jednu porci, posypané strouhaným parmezánem. Můžete ozdobit čerstvou bazalkou, nebo jinými oblíbenými bylinkami. Dobrou chuť. 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články