Přidejte najemno nakrájenou bazalku a masové kuličky. Opatrně zamíchejte, aby se neslepily, ani nerozbily. Vařte 10 – 15 minut. Potom jednu kuličku vyndejte a zkuste, jestli už je hotová.
Pokud jsou kuličky uvařené, zjemněte omáčku smetanou a kouskem másla. Podle potřeby osolte a opepřete a odstavte ze sporáku.
Ve větším hrnci podle návodu uvařte špagety. Vařte v dostatečném množství osolené vody. Hotové špagety zceďte, propláchněte studenou vodou a nechte okapat. Můžete zakápnout olivovým olejem, aby se neslepily.
Špagety servírujte přelité omáčkou se 3-4 masovými kuličkami na jednu porci, posypané strouhaným parmezánem. Můžete ozdobit čerstvou bazalkou, nebo jinými oblíbenými bylinkami. Dobrou chuť.
Další články
Tiscali Media, a.s. není provozovatelem webu woman.tiscali.cz a jeho obsah je pouze názorem redakce, se kterým se Tiscali Media, a.s. nemusí ztotožňovat.