Tak tohle jste ještě nejedli: Delikatesa z rýže, kterou na výbornou připraví i naprostý začátečník. Labužníci, těšte se!

3139
Sdílejte

Už zase marně dumáte, co uvaříte k obědu? Musí to být chutné, rychlé a zdravé. Udělejte lahodné houbové rizoto s cuketou. Posypejte ho božským parmezánem a čerstvými bylinkami. Během chvilky dostanete fantasticky chutné jídlo plné vitamínů a minerálů. Jeho přípravu zvládne i naprostý začátečník. Pochutnejte si ještě dnes!

 

Ingredience

  • 1 litr masového vývaru
  • 400 g rýže
  • 10 g sušených hub
  • 250 g cukety
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 100 ml bílého vína
  • 2 polévkové lžíce másla
  • 50 g slaniny
  • sůl
  • 2 polévkové lžíce strouhaného parmezánu + na ozdobu

Pracovní postup

Houby namočte aspoň na 30 minut do teplé vody. Potom vodu slijte a 200 ml jí přidejte do masového vývaru.

Přilijte bílé víno a zamíchejte.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články