Prolomila mlčení: K smrti Weiterovy manželky se vyjádřila jeho dcera !

8924
Sdílejte

17. července šokovala celé Slovensko zpráva o náhlém úmrtí manželky pěvecké hvězdy Otta Weitere (65). Interpret skladeb Nemám auto, nemám motorku či Nalij mi vína, Malvína neskrýval po skonu Andrey Fischer († 47) bolest , přičemž právě on ji měl objevit ve společném domě bez známek života.

Otto Weiter, stálice domácí hudební scény, prožívá v těchto dnech mimořádně těžké období. Zpěvák nezapomenutelných šlágrů přišel 17. července o manželku, a zároveň kolegyni Andreu Fischer , se kterou byl oddán od roku 2012. Dvojice sice neměla společných potomků, avšak zpráva se dotkla i Ottova dcery Nikoly.

Není žádným tajemstvím, že vztah otce a dcery si prošel turbulentním obdobím, kdy se mladá fitnesskou netajila otevřenými konflikty vůči Weiter. Po pár dnech mlčení se však přece jen vyjádřila k úmrtí své zesnulé nevlastní matky, přičemž zdůraznila, že je nezbytné vážit si život, ale také pokračovat v něm dál.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články