Nesmírně dobré stehýnka v jogurtu: Tento recept jsem si dovezla z dovolené v Chorvatsku – chutnají jako z grilu !

4609
Sdílejte

Postup:

Suroviny na marinádu promícháme – utřeného marinádou zalijeme stehna a necháme odpočívat v lednici minimálně na 2 hodiny, ideální na noc .

Na druhý den posypeme petrž.natí , naplátkovat máslo, zakryjeme alobalem a dáme péct do měkka / teplota 180 stupňů, asi 40 minut / – když jsou již měkké, můžeme se rozhodnout, už jen odstraníme alobal a necháme za občasného polévání zapéct do křupava odkryté nebo posypeme strouhaným sýrem a necháme zapéct se sýrem.

Stehýnka jsou vynikající – šťavnaté, křupavé a voňavé. U nás by se jedly stále.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články