Neskutečně chutný Lžičkový dort s čokoládou: Když připravím tuto dobrotu, na ostatní dezerty se hned zapomene !

7899
Sdílejte

Smíchejte vodu, cukr a černý rum, přiveďte k varu a povařte 1 minutu. Nechte vychladit.

Krém:

Želatinu necháme nabobtnat ve vodě.

Žloutky smícháme s cukrem a smetanou (150 ml), přendáme na plamen a uvaříme do zhoustnutí. Sejmeme z plamene a vmícháme nabobtnalou želatinu. Mícháním rozpustíme.

Nachystáme 4 misky, do každé dáme jiný druh čokolády . Horký krém rozdělíme do 4 misek, promícháme, čímž čokoládu rozpustíme.

Necháme vychladnout a do každé misky nakonec přimícháme i 1/4 vyšlehané šlehačky .

Recept pokračuje na další straně

Piškot vložíme zpět do formy o průměru 20 cm a začneme střídavě lžičkami vrstvit krém – krém se rozlije i po bobky dortu.

Nyní už jen necháme vychladnout a můžeme podávat.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články