Muži milují tyto ženy, patříte i vy mezi ty typy, které muži zbožňují?

2448
Sdílejte

Je pravdou, že každý muž má rád něco jiného. Mnoha mužům vyhovují klidně, harmonické, přátelské a spíše tišší ženy. Jiným naopak vyhovují ženy s extrovertní, dobrodružnou a především zábavnou povahou. Navzdory odlišným a různorodým povahovým vlastnostem žen, existují určité dva typy, do kterých můžeme jednotlivé charakteristiky zařadit. Tyto dva typy jsou pro muže nesmírně přitažlivé a je na vás, ve kterém z nich se najdete.

Maminka: Psychologie na základě mnoha výzkumů odhalila, že muže přitahují ženy, které jsou určitým způsobem podobné právě jejich matce. Nápodobně je to i se ženami, které si hledají podvědomě partnera na základě vzoru, jaký viděli od dětství ve svém otci. Takové chování se nazývá oidipovský komplex. Tento název vychází z báje, která vypráví o Oidipovi, který zavraždil svého otce a oženil se s vlastní matkou, přitom nevěděl v té době, že jsou to jeho rodiče.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články