Mascarpone zakysaný smetanový koláč, který ani další den nevyschne – pokud ho vydržíte hned nesníst

2554
Sdílejte

Příprava:

1. Mouka se smíchá s práškem do pečiva. Přidejte další ingredience, dobře spolu pracujte a chlaďte 20 minut.

2. Pro smetanu smíchejte mléko, cukr a pudinkový prášek a nechte vychladnout. Po ochlazení smíchejte zakysanou smetanu, mascarpone a vymačkanou citronovou šťávu.

3. Rozdělte těsto na polovinu a vylejte jednu na střední plech potažený pečícím papírem.

4. Krém na těsto, posypte oloupanými třešněmi,položte na plech natažený z druhé poloviny těsta, píchněte vidličkou a pečte v předehřáté troubě o 180 stupňů.Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články