Kouzelný punčový řez BEZ gramu mouky.Fantasticky chutný zákusek, který dokážete připravit jen z pár přísad a trumfne i dezerty z cukrárny

7438
Sdílejte

100 g kr. cukru

Na vrch:

Punčová poleva Dr. Oetker

Recept pokračuje na další straně

Postup:

1. Vejce rozdělíme na bílky a žloutky, z bílků vyšleháme tuhý sníh, do kterého postupně vyšleháme i cukr. Přidáme postupně žloutky a šleháme dál, nakonec přidáme i pudinkový prášek a vše spolu šleháme, dokud se prášek nerozpustí.

2. Takto vyšlehanou hmotu rozdělíme na 2 poloviny a každou upečeme zvlášť na plechu jako samostatnou piškot. Pečeme na plechu vystlaném pečícím papírem, dokud není těsto propečené (při 180 stupních).

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články