Když se mi nechce jít do obchodu se sladkostmi, dělám si tuto rychlou roládu : Hotová je za 15 minut

4094
Sdílejte

Postup přípravy:

1. Cela vejce vyšlehejte s cukrem.


2. Přidejte mouku a jedlou sodu smíchanou s octem. Vše promíchejte. Těsto by mělo být tekuté.

3. Nalijte těsto na plech vyložený papírem a rovnoměrně rozetřete.

4. Pečte v předem vyhřáté troubě na 180 stupňů asi 5-10 minut (podle trouby).

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články