Jaká poloha spánku je charakteristická pro vás a vašeho partnera? To, jak spolu spíte prozradí hodně o vašem vztahu.

10632
Sdílejte

Spletení: Nebývá to velmi časté, protože tato poloha není pro lidi až taková komfortní, avšak může se stát že v této poloze lidé spí zejména v začátcích vztahu, případně po milování. Je dobré si na tuto polohu dávat pozor zejména proto, aby si na ni partneři nezvykli. Při silném zvyku se může stát, že později by měli problémy s usínáním odděleně.

Chvilku spolu, pak odděleně: Při usínání je pár v objetí, avšak po pár minutách se každý převalí do své oblíbené polohy. O tomto způsobu spaní se tvrdí, že tak spí partneři, jejichž vztah je velmi pevný a plný důvěry. Mají rádi čas strávený spolu, avšak dopřejí si i vlastní prostor a svobodu.

Nezávislí, ale zamilovaní: Tato poloha patří mezi nejčastější polohy párů. Partneři jsou při ní otočení zády, každý do jiné strany a jejich hřbety se nedotýkají. Dopřejí si vlastní prostor a nezávislost a navzájem se respektují.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články