Když viděla, co přinesli z lesa, zajásala! Za 30 minut už servírovala jejich bohatý úlovek. V terině nezbyla ani kapička!

1941
Sdílejte

 

Pracovní postup

 

Houby očistěte a nakrájejte na kostky. Spolu s oloupanou celou cibulí je dejte vařit do 3 litrů vody. Přidejte bobkový list, kuličky pepře a nového koření. Přiveďte k varu a vařte na mírném ohni asi 30 minut, dokud houby nezměknou.

Brambory oloupejte, nakrájejte na kostky a vařte doměkka v osolené vodě v jiném hrnci. 

Až budou houby uvařené, zjemněte polévku smetanou, podle chuti osolte a opepřete. Podle chuti okyselte octem. 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články