Když viděla, co přinesli z lesa, zajásala! Za 30 minut už servírovala jejich bohatý úlovek. V terině nezbyla ani kapička!

1935
Sdílejte

Zase jste se vrátili z lesa s plnými košíky praváků, suchohřibů, babek a jiných hub a teď nevíte, co s nimi? Sušení a zavařování vás už nudí? To přece dělá každý. Vy si uvařte fantastickou jemnou houbovou polévku. Podávejte ji třeba se ztracenými vejci a hustě posypanou čerstvou zelenou petrželkou. Její úžasnou chuť a neodolatelnou vůně si naprosto zamilujete. Už nebudete chtít ochutnat jinou houbovku!

Ingredience

  • 400 g čerstvých lesních hub
  • 1 větší cibule
  • 250 ml smetany 33%
  • 700 g brambor
  • 5 kuliček celého pepře
  • 3 kuličky nového koření
  • 2 bobkové listy
  • sůl, mletý pepř
  • ocet dle chuti

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články