Budete překvapeni! Pokud pijete pivo každý den, toto se začne dít s vaším tělem!

4514
Sdílejte

Milujete pivo a vaše okolí vám stále říká, že byste ho neměli pít tak mnoho? Pak je tento článek právě pro vás. Dejte jim ho přečíst a už nikdy vám do pití piva nebude nikdo kecat. Vědci totiž zjistili, že pivo má na lidský organismus velmi příznivý vliv. Má pozitivní účinky na mozek, kosti, předchází vzniku žlučníkových kamenů a podobně. Věděli jste to?

Celkový vliv na organismus: Když budete pravidelně pít pivo, tak se vám sníží pravděpodobnost vzniku infarktu až o 60%. Také má v sobě mnoho vitamínů, například B1, B2, B6 nebo B12, díky kterým snižuje cholesterol. A pro zajímavost, pivo má v sobě o třetinu více vitaminu B6 jako například taková voda.

Pleť:Máte problémy s pletí? I s tím vám pomůže pivo, protože zvláčňuje a vyživuje pokožku, a dokonce pomáhá předcházet vzniku pigmentových skvrn.

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články