Bombastický koláč ke kávičce s tvarohem a čokoládou: Oblížete všechny prsty, taková je to dobrota !

4559
Sdílejte

2. Světlé těsto: mouku prosejeme, přidáme sodu bicarbónu, máslo, moučkový cukr, zakysanou smetanu a vypracujeme hladké těsto.

3. Světlé těsto rozválíme na velikost plechu, který vymažeme a vysypeme moukou. Pomocí válečku ho přendáme na plech. Rozměr 30 × 40 cm. Potřeme ho vrstvou rybízového džemu.

Recept pokračuje na další straně

4. Kakaové těsto rozdělíme na polovinu. Jednu část rozválíme a přiložíme na světlé těsto potřené džemem. Natřeme tvarohovou náplň. Rozválíme druhou část kakaového těsta a přiložíme ho na tvarohovou náplň . Hustě propícháme vidličkou a upečeme při teplotě 180 ° C 25 až 30 minut, podle potřeby.

5. Tvarohová náplň: tvaroh smícháme s cukrem dle chuti , vanilkovým cukrem, Zlatým klasem, vajíčky a citrónovou kůrou.


6. Po vychladnutí polijeme bílou čokoládovou polevou, ozdobíme tmavou polevou a necháme ztuhnout. Pokrájíme horkým nožem na řezy.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články