Barva kůže může odhalit rakovinu, cukrovku i problémy se srdcem: Jakou ji máte vy ?

2650
Sdílejte

Žlutá nebo oranžová

Pokud má vaše pokožka oranžový odstín a nekonzumovali jste zvýšené množství mrkve, může jít o problém se štítnou žlázou. Když nefunguje, hromadí beta karoten a ten způsobuje zbarvení. Štítná žláza se odráží i na vlasech a nehtech. Jsou křehké a lámavé, pokožka suchá a matná. Při nadměrné činnosti se objevuje vypadávání vlasů, zvýšená potivost a pokožka se rychle mastí.

Nastává i v důsledku zvýšení bilirubinu v krvi. Tímto příznakem je charakteristických několik onemocnění, zejména souvisejících s játry, žlučníkem a trávicí soustavou. Vyskytuje se i při dehydrataci a podvýživě.

Článek pokračuje na další straně

Šedá a mdlá

Našedlý odstín u mnoha lidí evokuje dojem vyčerpanosti. Ve skutečnosti však může znamenat vážné zdravotní problémy. Poukazuje na nedostatečně okysličováno krev, což souvisí zejména s nesprávnou činností srdce. Objevuje se však i v případě zánětu plic a v některých případech může být jedním z příznaků rakoviny.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články