7 způsobů, jak zabít bakterie v ústech.A zbavit se zápachu v ústech

2468
Sdílejte

Pokud máte hlad, zkuste jíst jablka nebo jogurt. Jablka obsahují heteropolysacharidový pektin, o kterém je známo, že stimuluje produkci slin, zatímco aktivní kultury v jogurtu pomáhají redukovat bakterie v ústech.

Článek pokračuje na další straně

 

Poškrábejte si jazyk.

Váš jazyk může být živnou půdou pro páchnoucí bakterie. Poté, co si vyčistíte zuby, použijte zubní kartáček na škrábání jazyka všech bakterií, vedlejších produktů z bakterií nebo plaku. K tomu můžete použít  škrabku na jazyk .

Kartáč dvakrát denně a nit jednou.

Čistěte si zuby po dobu 2 minuty, 2x denně, a nitě alespoň jednou. Studie ukázala, že jen něco málo přes 55% žen z broušené dvakrát denně a procento mužů Přitom je dokonce snížit na pouhých 49%. Kartáčování a flossing pomáhají odstraňovat zachycené potraviny a bakterie způsobující zápach z úst.

Udržujte vaše dásně zdravé.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články