7 opravdu nechutných zlozvyků, které dělá každý. Překvapivě jsou pro naše tělo velmi prospěšné.

2323
Sdílejte

Okusování nehtů: Pohled na lidi kteří si okusují nehty mnozí nedokážou snést. Také je pro nás nechutné když se nás někdo chce dotknout s tím, že ještě před malou chvílí měl své prsty v ústech. Možná se vám může zdát, že jediným pozitivem tohoto zlozvyku je odbourávání stresu. Pravda je však taková, že když si koušete nehty, tak se vám dostávají do těla bakterie, které pomáhají nastartovat imunitní systém. Vaše tělo začne produkovat více bílých krvinek a vy se tak stáváte odolnější vůči chorobám. Ačkoli to zní neuvěřitelně je to tak. Pokud tedy trpíte touto neřestí, nemusíte se více obávat její škodlivosti. Jediný její negativní účinek spočívá v estetice vašich nehtů.

Žvýkačky: Možná mnozí z vás mají informaci o tom, že už je dokonce vědecky prokázána užitečnost žvýkání žvýkaček. Tato činnost nám napomáhá nejen při zvládání stresu, ale zároveň zlepšuje paměť a vyvažuje činnost hormonů. (Zvyšuje hladinu kortizolu.)

Vylučování plynů: Přestože je vylučování plynů pro naše tělo přirozené a prospěšné, společensky je považováno za něco trapné. Naše tělo produkuje oxid uhličitý a metan. Jejich vylučování je pro naše tělo nutné a v případě, že bychom se snažili tomu systematicky zabraňovat, mohli bychom si akorát přivést zdravotní potíže. Nakolik zvuky a případný zápach nejsou pro naše okolí ničím příjemným je dobré si v širší veřejnosti vylučování plynů odpustit.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články