7 opravdu nechutných zlozvyků, které dělá každý. Překvapivě jsou pro naše tělo velmi prospěšné.

2320
Sdílejte

Každý z nás má takříkajíc svou neřest, které se oddáváme když nás nikdo nepozoruje. Jaké zlozvyky máte vy? My jsme si dnes pro vás připravili 7 běžných zlozvyků, které většina lidí považuje za nechutné, ale stejná většina jejich i vykonává. Na vaše možná překvapení vám prozradíme ty, které jsou našemu tělu prospěšné a zároveň vám dokážeme jak je to možné. Příště tak nemusíte mít výčitky, když budete ve sprše provádět malou potřebu nebo si budete kousat nehty.

Provádění malé potřeby ve sprše: Přestože vana není určena primárně pro tento účel, přiznejme si, kolikrát se nám to už ve sprše či vaně přihodilo, a ne náhodou. Ačkoli by váš partner tímto zjištěním nebyl zrovna nadšený, měli byste vědět, že kyselina močová spolu s čpavkem zabraňují vzniku plísňových onemocnění na vaší pokožce. Mimo jiné toto počínání šetří vodu, kterou byste jinak spláchli.

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články