Takovou přípravu houbové polévky prostě neznáte. S koprem a zakysanou smetanou získáte naprosto jedinečnou a jemnou chuť. Babička na vás bude pyšná!

2048
Sdílejte

Polévka je grunt a maso je špunt. Pojďte si uvařit houbovou trochu jinak. Čerstvé žampiony, lahodná zakysaná smetana a voňavý čerstvý kopr dodají této polévce dokonalou chuť i vůni. Hotová je rychle a zvládne ji i naprostý začátečník.

Ingredience na 4 porce

  • 200 g čerstvých žampionů
  • 1 cibule
  • 1,5 polévkové lžíce mleté sladké papriky
  • 1/2 čajové lžičky mleté pálivé papriky
  • 1,5 polévkové lžíce hladké mouky
  • 1 l masového vývaru
  • 1 kelímek zakysané smetany
  • 1 polévková lžíce čerstvého kopru
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 špetka pepře
  • 1 polévková lžíce másla

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články