Upečte si tento lehoučký zákusek jako pírko s omamnou vůní griotky a kakaa

3762
Sdílejte
 

Recept pokračuje na další straně

POSTUP:

Vejce vyšleháme s cukrem, přidáme po lžících polohrubou mouku s kypřícím práškem, kukuřičný škrob, proseté kakao a spolu promícháme. Těsto dáme na vymazaný, moukou vysypaný plech o rozměrech 34 x 24 cm a ve vyhřáté troubě upečeme.

Tvarohová náplň: Tvaroh, bílý jogurt, vanilkový cukr, citrónovou šťávu, moučkový cukr spolu utřeme a do masy vmícháme želatinový ztužovač.

Recept pokračuje na další straně

Višňová náplň: Do hrnce dáme kompot i se šťávou, přilijeme griotku, ovocnou šťávu, přidáme v mléce rozmíchaný zlatý klas a spolu uvaříme.

Vychladlé těsto pokapeme griotkou, potřeme tvarohovou náplní, na kterou po ztuhnutí natřeme višňovou nádivku. Odložíme do chladu, povrch potřeme šlehačkou a posypeme kakaem.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články