Sousedka mi poradila, jak uvařit nejjemnější a nejchutnější krupicové knedlíčky do polévky: Držte se tohoto a budou nadýchané jako z bavlnky !

9966
Sdílejte

Když jsem dělávala tyto knedlíčky předtím, pokaždé byly buď příliš hutné, nebo se mi v polévce rozpadly. Mám ale skvělou sousedku, která mi poradila, jak na jejich přípravu a odkdy se držím tohoto postupu, knedlíčky jsou pokaždé nadýchané a vynikající.

Nadýchané krupicové knedlíky se dají snadno připravit a navíc dodávají vaší polévce chutný vzhled, ale i zvláštní chuť. Vyzkoušejte i tento recept a za svůj kulinářský talent dostanete hodně komplimentů!

Potřebujeme:

2 čerstvé vejci

100 gramů krupice

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články