Rychlý jahodový cheesecake ve sklenici. Skvělé osvěžení v horkých dnech a jeho příprava zabere jen pár minut

7203
Sdílejte

Tvaroh smícháme se zbylým cukrem a zakysanou smetanou. V jiné misce si vyšleháme šlehačku a když je správně tuhá, opatrně ji vmícháme do tvarohové směsi.

Připravíme si čisté dezertní sklenice. Vrstvíme Sušenkové směs, krém a jahody. Dezert vložíme do na chvíli do lednice.
Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články