Retro pomazánka na chlebíčky: Mám už po 60-tce, ale lepší jsem ještě nejedla – nejlepší recept !

22223
Sdílejte

Žloutky rozmačkáme vidličkou, bílky nakrájíme na větší kousky. Žloutek smícháme s majonézou, zakysanou smetanou, hořčicí a kořením. Nasekané vaječné bílky se smíchají s nakrájenou cibulkou.

Necháme odpočinout v lednici po dobu nejméně 2 hodin, aby se chutě dokonale propojily. Podáváme s pečivem a libovolnými přísadami.Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články