Rajský koláč s pěnou – nejlepší na světě: Peču ho i na každou oslavu i na svatby, tak je fantastický !

11139
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Z bílků a cukru vyšleháme tuhý sníh, do kterého během šlehání přidáme i sůl , škrob a nakonec citrónovou šťávu. Sníh navrstvíme na piškot.

Pečeme při teplotě 180 stupňů v předehřáté troubě asi 25 minut.

Ovocnou šťávu smícháme se škrobem a dáme vařit na plamen . V troše šťávy, kterou jsme si odlili rozmícháme dva pudinky, přidáme do šťávy na plameni. Vmícháme i maliny a necháme v pudinku rozvařit.

Recept pokračuje na další straně

Upečený plát rozdělíme na dvě poloviny . Na jednu natřeme malinový krém a šlehačku, kterou jsme si vyšlehali ze smetany a cukru.

Přikryjeme druhým plátem těsta – bílková část je na vrchu. Posypeme cukrem a podáváme vychlazené.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články