Rajský koláč s pěnou – nejlepší na světě: Peču ho i na každou oslavu i na svatby, tak je fantastický !

11139
Sdílejte

2 vanilkové pudinky

2 polévkové lžíce kukuřičného škrobu

4-5 polévkových lžic cukru

Na vrch:

1000 ml sladké zakysané smetany na šlehání

4 lžíce cukru

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Úvodem: Pokud jsou vaše maliny zmrazené, snižte množství šťávy o pár lžic, aby to nebylo příliš řídké. Pokud si všimnete, že jsou maliny velmi vodnaté, můžete přidat více kukuřičného škrobu.

Na piškot vyšleháme máslo s cukrem do pěny, postupně přidáme žloutky, vodu a nakonec vmícháme i prosátou mouku s ostatními sypkými přísadami. Navrstvíme na plech vyložený papírem na pečení.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články