Povaha muže podle měsíce narození ! Budete šokováni !

34472
Sdílejte

Muži narození v březnu jsou perfekcionisté. Pokud to není přesně podle jejich představ, tak o to nestojí. Jsou to dobrodružní lidé, kteří se neustále snaží dostávat o kus dál, potřebují se zdokonalovat. Avšak jejich slabinou je, že nedokáží unést kritiku. Myslí si totiž, že se jedná o jakousi formu odmítnutí. Občas se kvůli tomu urazí.

Duben

Jedná se o muže, kteří žijí stereotypní život. Každý den je téměř stejný. Pro ženu, která má ráda stereotypní život, je tento muž ideální. Má totiž svůj režim, který téměř neporušuje. Je věrný, jemný a klidný. S tímto mužem se nemusíte bát, že vás podvede. Jedná se o ty nejvěrnější muže vůbec.

Pokračování na další straně

Květen

U těchto mužů je nutné podotknout hned ze začátku, že jsou to obratní řečníci. Jejich největší síla pochází z jejich úst. Pokud je váš partner narozený v květnu, mějte se na pozoru. Tito muži rádi flirtují s ostatními ženami a milují jejich pozornost. Neměli by zajít až tak daleko, ale měli byste se mít i přes to na pozoru.

Červen

Muži narození v červnu jsou opravdu unikátní. Každý je sám sebou a nedělají žádné divadlo. Tak jak je poznáte, takoví také zůstanou. Občas si říkáte, že jsou trochu podivní, ale to je na nich tak skvělé – že si na nic nehrají. Jsou věrní, vtipní a jejich duše je čistá.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články