Populární zpěvačka TO přiznává: Psychické problémy !

3636
Sdílejte

Známá a populární zpěvačka, která se již léta drží v popředí hudebního showbyznysu, přiznala před pár dny něco, na co by měl zřejmě odvahu jen málokdo. Kráska, která je zároveň mámou dvou dcer, potvrdila psychické problémy, které se po letech přihlásili o slovo.

Oblíbená zpěvačka, která působí více v anglickém Londýně jako v naší domovině, zažívá náročné období. Jana Kirschner, která posledně zasedla do porotcovské židle soutěže The Voice, musí stejně jako ostatní vypořádat s karanténou spojenou s koronavirem.

Jako zpěvačka uvedla na sociální síti, není to pro ni vůbec jednoduché. Na rovinu svým fanouškům přiznala, že se jí po letech vrátili psychické problémy, které již v minulosti překonala. “ Park je náš les. Zde odbourává stres a sporadické záchvaty paniky, které se vrátily po devíti letech, právě v době lockdownu.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články