Těšili se na nedělní zákusek. To, co jim naservírovala, je naprosto ohromilo. Tchýně si vyžádala nejen kousek domů, ale i recept!

2734
Sdílejte

Vyndejte ztuhlé těsto a rozválejte plát. Přeneste ho do pekáčku nebo dortové formy a předpečte jenom na 10 minut v předehřáté troubě na 180°C.

Mezitím si z hrubé mouky, hnědého cukru a hery udělejte drobenku. Předpečený koláč obložte ovocnou směsí, posypejte drobenkou a vložte do trouby dopéct na dalších 20-25 minut.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články