Originální palačinky z kynutého těsta: Netradiční receptura s níž jsou palačinky ještě jemnější a chutnější !

7106
Sdílejte

Postup:

Rozdrobené droždí dejte do 1 dl mléka a rozmíchejte. Vejce si rozdělte na žloutky a bílky. Bílky vyšlehejte se špetkou soli na hustý sníh. Do žloutků vmíchejte droždí v mléce, pak přidávejte zbytek mléka střídavě s moukou.

Nakonec jemně přimíchejte sníh z bílek v a nechte stát 15 minut. Na pánvi si zahřejte olej, těsto si rozdělte na části a tenké palačinky opékejte z obou stran asi 2 minuty, dokud nemají pěknou zlatohnědou barvu.Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články