NEŠTĚSTÍ : Autobus ve Slaném naboural do zastávky ! Zemřelo dítě, tři lidé jsou zranění

4073
Sdílejte

Vrtulník se však vrátil prázdný. Zraněni byli celkem čtyři lidé. Mezi nimi také osmiletý chlapec, který měl jet ze školy autobusem domu, ten ale nakonec podlehl vážným zraněním.

„Nezletilá osoba utrpěla velmi vážná poranění, kterým přes veškerou snahu záchranářů podlehla,“ uvedla mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová.

„Dále byla ošetřena jedna osoba s lehkým poraněním, která byla po nezbytné péči přepravena do slánské nemocnice. Dvě osoby byly po ošetření ponechány na místě,“ dodala Effenbergerová.

Článek pokračuje na další straně

Autobus byl nedávno na prohlídce technického stavu
Autobus společnosti ČSAD MHD Kladno, která je součástí uskupení Arriva, narazil do konstrukce zastávky při manipulační jízdě bez cestujících. Měl vyjet na linku do Smečna a Kladna.

Podle nepotvrzených informací řidič hned po nehodě uvedl, že se mu zasekl plynový pedál. S neovladatelným autobusem se prý stačil vyhnout skupině lidí u supermarketu stojícího hned vedle nádraží, poté však narazil zezadu do jedné ze zastávek.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články