Nepečené Bounty poháry s Oreo sušenkami – sladká dobrota i pro náročné mlsouny

8896
Sdílejte

2. 1 vanilkový pudink, 600 ml mléka, 100 g mléčné čokolády – z vanilkového pudinku a mléka uvaříme pudink, odstavíme a za stálého míchání v něm necháme rozpustit mléčnou čokoládu. Ihned nalijeme na sušenky do pohárů a naneseme zbytek sušenek.

3. 1 kokosový pudink, 600 ml mléka, 2 lžíce cukru, 2 lžíce strouhaného kokosu – z kokosového pudinku, mléka a cukru uvaříme pudink, odstavíme a přimícháme strouhaný kokos. Nalijeme na druhou vrstvu sušenek a necháme asi hodinu vychladnout.

Recept pokračuje na další straně

4. 100 g čokolády na vaření, 100 ml smetany na šlehání 33% – čokoládu nalámeme do misky. Smetanu necháme ohřát a nalijeme ji na čokoládu. Mícháme, dokud se čokoláda nerozpustí. Do každého poháru naneseme vrstvu této polevy, dáme do lednice a necháme opět vychladnout.

5. Poháry můžeme nechat jen tak, já jsem ještě dozdobila ušlehanou šlehačkou a oreo sušenkami. Z této dávky jsem měla 6 větších pohárů.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články