Neodolatelné krémové košíčky na letní osvěžení

3702
Sdílejte

Postup:

Brusinky zalijeme vařící vodou a necháme chvíli změknout. Potom přeložíme spolu s ostatními přísadami na těsto do mixéru a rozmixujeme. Pokud se vám hmota zdá příliš drobivá, použijte více másla nebo med, hmota tak bude lépe držet pohromadě.

Hmotu vtlačíme do formy na muffiny, kterou si vymažeme trochou másla. Na dno vtlačíme těsto tak, aby nám vzniklo 12 menších muffinek. Formu vložíme vychladit do lednice.

Recept pokračuje na další straně

Pláty želatiny připravíme podle návodu na obalu. Smetanu ušleháme na tuhou šlehačku. Smetanový sýr smícháme s jogurtem (nebo zakysanou smetanou), vanilkou a sladidlem. Nakonec opatrně vmícháme i šlehačku a roupuštěnou želatinu. Do krému můžeme přimíchat i kousky čokolády – nebo jiné sladké přísady, které máte rádi. Krém rozdělíme na dvě poloviny a do jedné vmícháme rozmixované jahody.

Formu vyjmeme z lednice a na těsto navrstvíme nejprve bílý a potom jahodový krém. Uhladíme a vložíme zpět do ledničky nebo do mrazničky. (V ledničce necháme vychladit alespoň 2-3 hodiny).

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články