Neodolatelné francouzské krémové řezy: Tyto jsou hodné francouzského polibku !

3795
Sdílejte

2. Směs vlijeme do zbylého mírně vroucího mléka. Za stálého míchání uvaříme hustou kaši. Cukr vyšleháme s bílky na tuhý sníh a pozvolna zamícháme do uvařeného (horkého) pudinkového krému. Upečený plát položíme na hlubší plech. Rozetřeme horký krém a necháme vychladnout.

Recept pokračuje na další straně

3. Na vrstvu krému navrstvíme ušlehanou smetanu se ztužovačem. Přikryjeme druhým plátem tak, aby jeho hladší strana byla obrácena vzhůru. Ve vodní lázni připravíme z rozpuštěné čokolády a ze ztuženého tuku polevu a potřeme povrch koláče. Necháme dobře ztuhnout a před podáváním ho pokrájíme Zubkova nožem namočeným ve vroucí vodě na kostky široké asi 7 cm.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články