Neodolatelné francouzské krémové řezy: Tyto jsou hodné francouzského polibku !

3795
Sdílejte

200 g krystalového cukru

10 bílků

Recept pokračuje na další straně

Postup:

1. Listové těsto rozválíme na mírně pomoučeném vále na 2 stejné pláty. Přendáme na dva plechy a v troubě vyhřáté na 200 stupňů upečeme dozlatova. Připravíme žloutkový krém. Sušené mléko rozmícháme ve vodě. Z připraveného mléka odlijeme 200 ml a rozmícháme v něm krémový prášek se žloutky.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články