Malý Tadeášek († 4 měs.) se našel mrtvý: Výsledky pitvy jsou šokující !

8659
Sdílejte

Policie měla od pátku podvečer plné ruce práce, když na Mělnicku pátrala po 4-měsíčním Tadeášek, který matce zmizel spolu s kočárkem. Veronika tvrdila, že v parku usnula a když se probrala, chlapeček byl pryč. Po výpovědi rodiny však bylo jasné, že žena měla problém s drogami , alkoholem a také péčí o miminko. Tadeášek byla po smrti nařízena pitva.

Její výsledky jsou však pro mnohé překvapivé: “ Dnešní výsledky soudní pitvy vyloučili cizí zavinění. Podezřelé osoby, které jsme v souvislosti s případem zadrželi a vyslýchali, byli dnes propuštěny. V této chvíli je to rodinná tragédie, určitě se nejedná o žádný trestný čin, závažný zločin vraždy a podobně, „dodává pro Blesk policejní mluvčí Lucie Nováková. Přesná příčina smrti chlapečka však není známa.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články