Kinder kostky bez pečení: Domácí krémový pamlsek, který milují všechny děti i dospělí !

11500
Sdílejte

Pokračujte ve vaření na mírné teplotě za stálého míchání, dokud nezhoustne. Nechte vychladnout.

Máslo vyšleháme s práškovým cukrem a smíchejte s vychladlou mléčnou hmotou . Přidejte sušené mléko a promíchejte.

Recept pokračuje na další straně

Na dno formy naskládáme sušenky, které si předtím namočte v mléce. Nalijte část krému a rovnoměrně rozetřete.

Napěchujeme druhou vrstvu sušenek a znovu navrstvěte krém. Opakujte dokud se vám nedojde krém, i sušenky (Sušenková vrstva by měla být poslední).

Odložte do ledničky a nechte ztuhnout několik hodin. Nakonec si připravte šlehačku, potřete vrch dezertu a znovu odložte do ledničky vychladit. Pak už stačí jen nakrájet na kostičky a podávat. Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články