Kdo zná hrnkové těsto z kyselé smetany, nic jiného už nehledá – bublanina jako chmýří: Připravte si ji hned z dvojité dávky !

13909
Sdílejte

Vynikající recept na křehoučké a fantasticky chutnou bublaninu z hrnku, s těstem z kyselé smetany. Je vynikající.

Potřebujeme:

2 hrnky polohrubé mouky (použili jsme hrnek o objemu 250 ml)

3/4 hrnku moučkového cukru

½ hrnku oleje

½ hrnku zakysané smetany

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články