Kávový blesk s čokoládou a smetanou: Úžasně šťavnatý zákusek na lžičky – připraven za 15 minut a celá rodina je z něho nadšená !

19043
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

2. Vymícháme jednotné těsto, které nalijte do vymazané zapékací mísy . Pečeme ve vyhřáté trouby při teplotě 180 stupňů 20 minut.

3. Uvaříme si cukrový sirup. Na plamen dáme vodu a cukr . Vaříme 1 minutu, potom sundáme z plamene a necháme 10 odstát. Pak jednoduše nalijeme na vrch upečeného těsta.

Recept pokračuje na další straně

4. Nyní si připravíme polevu. Smetanu ke šlehání s nalámané čokoládou přendáme na plamen a necháme rozpustit. Pak nalijeme na vrch koláče a necháme ztuhnout. To je vše, vynikající čokoládový koláč je hotový.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články