Takovou přípravu bublaniny ještě neznáte. Vzala rebarboru a jahody a nasypala to do těsta. Za 15 minut podávala dezert jako z luxusní cukrárny! Nezbyl ani drobek.

4180
Sdílejte

Hotové těsto nalijte do vymazaného a vysypaného středně velkého plechu. Na povrch poskládejte jahody a rebarboru. Posypte skořicovým cukrem a pokud chcete, tak i drobenkou.

Troubu předehřejte na na 180 °C a pečte dozlatova. Hotovou bublaninu nechte na plechu vychladnout a pak nakrájejte.

Bublanina skvěle chutná ozdobená kysanou smetanou.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články