Takovou přípravu bublaniny ještě neznáte. Vzala rebarboru a jahody a nasypala to do těsta. Za 15 minut podávala dezert jako z luxusní cukrárny! Nezbyl ani drobek.

4180
Sdílejte

Pracovní postup

Jahody opláchněte a zbavte stopek, rebarboru nakrájejte na kousky, popřípadě nejdřív oloupejte.

Z bílků ušlehejte za postupného přidávání cukru tuhý sníh. Sníh máte hotový, jakmile po se po vytažení metliček tvoří špičky. Nakonec do sněhu zašlehejte žloutky jeden po druhém.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články